Фулфилмънт от Шипио / Fulfilled by Shipio ( FBS )

  • Фулфилмънтът Ви спестява време и пари, оптимизира работата и Ви улеснява

  • Нямате ангажименти за склад и служители, а изцяло делегирате / аутсорсвате тази дейност на нас

  • Излиза Ви по-евтино, тъй като плащате само за заетото количество и само за броя обработени пратки – в сравнение с това да имате служители с фиксирани разходи и неясни приходи / неясен брой поръчки за месеца

  • Ние складираме, пакетираме и изпращаме стоките за Вашия онлайн магазин в реално време

  • Даваме Ви възможност да скалирате бизнеса си в нови европейски държави

  • Благодарение на интеграциите ни с куриери за цяла Европа получавате допълнителни отстъпки от куриерската услуга

  • Умножавате продажбите си и имате повече свободно време да мислите върху бизнеса си

  • Елиминирате грешките при пакетиране благодарение на собствения ни софтуер – Shipio

  • Имате пълна прозрачност за всяка една поръчка и цялостен репорт

Как можем да Ви бъдем полезни

Складиране на стоки на онлайн магазини , търговци и производители

Shipio Fulfillment Center се намира на централно място в България, в град Карлово и разполага с над 20 000 кв.м. площ, от които 6,5 дка на първокласен път София – Бургас, на околовръстното на изхода за Бургас срещу бензиностанция Петрол. Базата разполага с възможен достъп на камиони и тирове, както и рампа за разтоварване. В халетата се складират както палети, така и има бърза зона за пакетиране.

Предимствата да складирате стоката си при нас са, че заплащате само за заетия обем и времевия престой на стоката. По този начин спестявате средства.

Имате спокойствие при нужда от увеличаване на обема – можем да поемем колкото стока имате налична.

Вашият доставчик ( производител, вносител или търговец ) може да изпрати стоката Ви директно в нашия склад и ние да я заприходим.

Разполагате с достъп до уеб базирана платформа, в която можете да следите подробно всички репорти и всяко едно движение на стока. Благодарение на нея елиминираме грешките.

Можем да предоставим по-добри условия както за складиране, така и за обработка на пратки, тъй като разполагаме със собствена база ( не сме под наем ) и имаме разработени процеси и процедури, които оптимизират разходите.

Складовата база на Shipio Fulfillment Center е сертифицирана от БАБХ за съхранение на храни, напитки и хранителни добавки без температурен контрол.

Базата разполага с денонощно видеонаблюдение, СОД, жива охрана и застраховка на стоките, които се складират при нас. Имате пълен пакет „Сигурност“ , както и спокойствие, че ще свършим съвестно работата си, без грешки и всички пратки ще бъдат изпратени в рамките на деня.

Складово менажиране

След като решите да заприходите стока при нас, наша работа е да приемем стоката, да я преброим, да отделим ако има продукти с видими дефекти, да я етикираме, да я заскладим по стелажите и отбележим в системата къде се складира, както и да Ви предоставим достъп, за да имате информация от всеки един артикул с колко бройки разполагате.

Имате възможност да докарате стоката си с всякакво презовно средство – бус, камион или тир. Ние ще я разтоварим и преброим, ще измерим обема и теглото на отделните артикули и продължим със складовите операции.

Обработка и опаковане на пратки

Използвайки Shipio Fulfillment Center Вие ще имате спокойствието, че математиката за Вашия бизнес ще излиза! Това означава, че няма да имате фиксирани разходи за заплати и осигуровки на служителите си, и в същото време неясни приходи по отношение на това колко поръчки ще имате за месеца. Същото важи и за наема на склад – дали сте заели цялото помещение и колко рентабилно е всичко това за Вас.

Грешките при опаковането на пратки са Софтуерно изключени. Стремим се да даваме максимално много добавена стойност на клиентите си!

Прозвъняване

По желание от Вас можем да прозвъним по Ваш избор всяка една пратка предварително, или индивидуално избрани от Вас поръчки ( на пример над определена стойност ). За някои от нашите клиенти следим тяхната електронна поща. Прозвъняването на поръчките свежда броя на върнатите пратки до минимум!